Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej /
Kwasek, Mariola
Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010. - 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm. - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 180 . - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.
Bibliogr. s. 127-[129].
9788376580951
Unia Europejska--spożycie żywności
Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010. - 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm. - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 180 . - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.
Bibliogr. s. 127-[129].
9788376580951
Unia Europejska--spożycie żywności