WANS logo

Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej /

Kwasek, Mariola

Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010. - 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm. - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 180 . - Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180 .

Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.

Bibliogr. s. 127-[129].

9788376580951


Unia Europejska--spożycie żywności