WANS logo

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (8).

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (8). Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta : praca zbiorowa Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta pod red. nauk. Marioli Kwasek ; aut. Bożena Brzostek-Kasprzak [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy, 2011. - 99 [1] s. : il. ; 24 cm. - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; 8 . - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej : program wieloletni 2011-2014 ; nr 8 . - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 8 .

Pracę zrealizowano w ramach tematu: Konkurencyjność rolnictwa zrównoważonego w zadaniu: Rolnictwo zrównoważone a bezpieczna żywność i zdrowie.

Bibliogr. s. 95-98. Na okł. Program wieloletni 2011-2014.

9788376581408


Bezpieczeństwo żywności
Żywność--aspekt zdrowotny
Żywność--jakość