Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego /
Grzybowska-Brzezińska, Mariola
Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego / Mariola Grzybowska-Brzezińska. - Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2013. - 306 s. : il. (gł. kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. s. 235-250.
9788372998415
Konsumenci (ekon.)--Polska--21 w.
Odżywianie--socjologia--Polska--21 w.
Żywność--handel--Polska--21 w.
339.166.82(438) 366.1(438)
Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego / Mariola Grzybowska-Brzezińska. - Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2013. - 306 s. : il. (gł. kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr. s. 235-250.
9788372998415
Konsumenci (ekon.)--Polska--21 w.
Odżywianie--socjologia--Polska--21 w.
Żywność--handel--Polska--21 w.
339.166.82(438) 366.1(438)