WANS logo

Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce. (71).

Hryszko, Krzysztof

Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce. (71). red. nauk. Piotr Szajner ; aut. Krzysztof Hryszko, Piotr Szajner ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej- Państwowy Instytut Badawczy, 2013. - 119, [3] s. : il. (kolor.) ; 24 cm. - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; 71 . - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej : program wieloletni 2011-2014 ; nr 71 . - Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 71 .

Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitoring rynków rolno-spożywczych w warunkach zmieniającej się sytuacji ekonomicznej w zadaniu Monitoring i ocena zmian na światowych rynkach rolnych. Na okł. Program wieloletni 2011-2014.

Bibliogr. s. 115-[120].

9788376583839


Burak cukrowy--uprawa--Polska
Cukier--handel

339.166.82(438) 633.6 664.1