Podstawy gastronomii, hotelarstwa, rekreacji, turystyki : praca zbiorowa / pod red. Dawida Romana Taubera, Ewy Muchy-Szajek, Wiesława Siwińskiego ; [aut. podręcznika Roman Dawid Tauber et al.] ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu.
Series: Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w PoznaniuPublication details: Poznań : WSHiG, 2001.Description: 160 s. : il ; 21 cmISBN:- 8388537040
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Wypożyczalnia | Hotelarstwo (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10004681 | |
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Wypożyczalnia | Hotelarstwo (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10009403 |
Bibliogr. przy pracach. - Nazwy aut. na s. 159-160. - Nazwa aut. Roman Dawid Tauber.
There are no comments on this title.