Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016 / redakcja naukowa Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek ; autorzy Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Anna Olszańska, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 68 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 68 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 147, [3] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:- 9788376587103
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 51291-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z074035 | Nie do wypożyczenia | Z074035 |
Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 68.
Na okł. Program wieloletni 2015-2019.
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Ewolucja i perspektywy rynków rolno-spożywczych w zadaniu Przemiany strukturalne krajowego przemysłu spożywczego w zmieniającym się otoczeniu rynkowym.
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 145-[148].
There are no comments on this title.