Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa / pod red. Grażyny Morkis ; aut. Jadwiga Drożdż [et al.]; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 157Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2009.Description: 125, [3] s. : il. kolor. ; 24 cmISBN:- 9788376580852
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 42186-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z058738 | Nie do wypożyczenia | Z058738 |
Browsing Biblioteka WANS w Białymstoku shelves, Shelving location: Czytelnia Close shelf browser (Hides shelf browser)
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu Monitorowanie efektów ekonomicznych rozwoju systemów zapewnienia jakości i ich wpływu na konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej.
There are no comments on this title.