WANS logo
Image from OpenLibrary

Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa : (teoria i praktyka) = Management and services in the sphere of physical culture and hotel industry : (theory and practise) : praca zbiorowa / pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; [aut. Andrysiak Joanna et al.].

By: Contributor(s): Series: Monografia = Monograph / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu ; t. 2Publication details: Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2006.Description: 447, [1] s. : il. ; 24 cmISBN:
  • 8388537423
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku Wypożyczalnia Organizacja (Browse shelf(Opens below)) Available 10003721

Bibliogr. przy rozdz. - Nazwy aut. na s. [448]. - Dla studentów uczelni kształcących menedżerów kultury fizycznej, turystyki, rekreacji, hotelarstwa i gastronomii, a także dla innych osób związanych z tą branżą, które organizują imprezy w tym zakresie. - Tekst częśc. ang., ros. Spis treści równol. pol., ang.

There are no comments on this title.

to post a comment.