Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa : (teoria i praktyka) = Management and services in the sphere of physical culture and hotel industry : (theory and practise) : praca zbiorowa / pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; [aut. Andrysiak Joanna et al.].
Series: Monografia = Monograph / Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu ; t. 2Publication details: Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2006.Description: 447, [1] s. : il. ; 24 cmISBN:- 8388537423
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Wypożyczalnia | Organizacja (Browse shelf(Opens below)) | Available | 10003721 |
Bibliogr. przy rozdz. - Nazwy aut. na s. [448]. - Dla studentów uczelni kształcących menedżerów kultury fizycznej, turystyki, rekreacji, hotelarstwa i gastronomii, a także dla innych osób związanych z tą branżą, które organizują imprezy w tym zakresie. - Tekst częśc. ang., ros. Spis treści równol. pol., ang.
There are no comments on this title.