WANS logo
Image from OpenLibrary

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; współpr. Jadwiga Drożdż ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015.Description: 156, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:
  • 9788376585789
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia 50566-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) Z072641 Nie do wypożyczenia Z072641

Na okł. Program wieloletni 2015-2019.

Bibliogr. s. 147-156.

There are no comments on this title.

to post a comment.