Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; współpr. Jadwiga Drożdż ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015.Description: 156, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:- 9788376585789
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 50566-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z072641 | Nie do wypożyczenia | Z072641 |
Na okł. Program wieloletni 2015-2019.
Bibliogr. s. 147-156.
There are no comments on this title.