WANS logo
Image from OpenLibrary

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (3). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Henryk Runowski, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk, Ludwik Wicki ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 67 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 67 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 212, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:
  • 9788376587097
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia 50566/III-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) Z074100 Nie do wypożyczenia Z074100

Na okł. Program wieloletni 2015-2019.

Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 67.

Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.

Bibliografia na stronach 202-[213].

There are no comments on this title.

to post a comment.