Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (3). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Henryk Runowski, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk, Ludwik Wicki ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 67 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 67 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2017.Description: 212, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:- 9788376587097
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 50566/III-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z074100 | Nie do wypożyczenia | Z074100 |
Na okł. Program wieloletni 2015-2019.
Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 67.
Rozdziały lub artykuły tej książki skatalogowano pod własnymi tytułami. Dostępne pod tytułem pracy zbiorowej.
Bibliografia na stronach 202-[213].
There are no comments on this title.