Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4). redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Karolina Pawlak, Iwona Szczepaniak ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; 86 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 86 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2018.Description: 146, [2] strony : wykresy ; 24 cmISBN:- 9788376587677
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 50566/IV-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z074506 | Nie do wypożyczenia | Z074506 |
Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 86.
Bibliografia, netografia na stronach 138-147.
There are no comments on this title.