Efektywność i warunki rozwoju handlu żywnością : marketing produktów żywnościowych / pod red. Edwarda Hościłowicza, Kazimierza Meredyka.
Language: Polish Publication details: Białystok : Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania, 2002.Description: 85 s. ; 20 cmISBN:- 838725634X
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia | 7920 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia | 7921 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia | 7922 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia | 7923 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia | 7924 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
There are no comments on this title.