WANS logo
Image from OpenLibrary

Efektywność i warunki rozwoju handlu żywnością : marketing produktów żywnościowych / pod red. Edwarda Hościłowicza, Kazimierza Meredyka.

Contributor(s): Language: Polish Publication details: Białystok : Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania, 2002.Description: 85 s. ; 20 cmISBN:
  • 838725634X
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia 7920 (Browse shelf(Opens below)) Available
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia 7921 (Browse shelf(Opens below)) Available
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia 7922 (Browse shelf(Opens below)) Available
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia 7923 (Browse shelf(Opens below)) Available
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku filia EŁK Wypożyczalnia 7924 (Browse shelf(Opens below)) Available

There are no comments on this title.

to post a comment.