Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : praca zbiorowa /
pod red. Grażyny Morkis ; aut. Jadwiga Drożdż [et al.]; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2009.
- 125, [3] s. : il. kolor. ; 24 cm.
- Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 157 .
- Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 157 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu Monitorowanie efektów ekonomicznych rozwoju systemów zapewnienia jakości i ich wpływu na konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej.
9788376580852
Przemysł rolno-spożywczy--ekonomika--Polska--od 2001 r. Przemysł rolno-spożywczy--zarządzanie--Polska--od 2001 r. Zarządzanie jakością--Polska--od 2001 r.