Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej /
Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010.
- 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cm.
- Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 180 .
- Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.