Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (8).
Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta : praca zbiorowa Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
pod red. nauk. Marioli Kwasek ; aut. Bożena Brzostek-Kasprzak [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy, 2011.
- 99 [1] s. : il. ; 24 cm.
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; 8 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej : program wieloletni 2011-2014 ; nr 8 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 8 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Konkurencyjność rolnictwa zrównoważonego w zadaniu: Rolnictwo zrównoważone a bezpieczna żywność i zdrowie.
Bibliogr. s. 95-98. Na okł. Program wieloletni 2011-2014.