Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce. (71).
red. nauk. Piotr Szajner ; aut. Krzysztof Hryszko, Piotr Szajner ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej- Państwowy Instytut Badawczy, 2013.
- 119, [3] s. : il. (kolor.) ; 24 cm.
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; 71 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej : program wieloletni 2011-2014 ; nr 71 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 71 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Monitoring rynków rolno-spożywczych w warunkach zmieniającej się sytuacji ekonomicznej w zadaniu Monitoring i ocena zmian na światowych rynkach rolnych. Na okł. Program wieloletni 2011-2014.