Polskie gospodarstwa trzodowe i drobiarskie na tle gospodarstw wybranych krajów Unii Europejskiej. (103).
praca pod red. nauk. Wojciecha Ziętary ; aut. Wojciech Ziętara, Zofia Mirkowska, Marcin Adamski, Tadeusz Blicharski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy, 2014.
- 205, [3] s. : il. kolor. ; 24 cm.
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; 103 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej : program wieloletni 2011-2014 ; nr 103 .
- Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 103 .
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Konkurencyjność obecna i w perspektywie średnioterminowej polskich gospodarstw rolnych i produktów rolniczych w zadaniu: Możliwości poprawy efektywności funkcjonowania poszczególnych grup polskich gospodarstw rolnych na tle dokonań analogicznych grup gospodarstw z wybranych krajów unijnych. Na okł. Program wieloletni 2011-2014.
Bibliogr. s. 179-[181].
9788376584812
Drób--hodowla--kraje Unii Europejskiej Drób--hodowla--Polska--od 1989 r. Świnia--hodowla--kraje Unii Europejskiej Świnia--hodowla--Polska--od 1989 r.