Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; współpr. Jadwiga Drożdż ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015. - 156, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cm. - Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 Rolnictwo polskie i UE 2020+ . - Rolnictwo polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019 . - Rolnictwo polskie i UE 2020+ .

Na okł. Program wieloletni 2015-2019.

Bibliogr. s. 147-156.

9788376585789


Unia Europejska
a Polska--handel
Handel zagraniczny--Polska--21 w.
Przemysł rolno-spożywczy--konkurencyjność--Polska--21 w.
Żywność--handel--Polska--21 w.


Polska--handel

339.137(438) 339.166.82(438) 339.56(438)