Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1).
red. nauk. Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; współpr. Jadwiga Drożdż ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015.
- 156, [2] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cm.
- Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 Monografie Programu Wieloletniego ; nr 11 Rolnictwo polskie i UE 2020+ .
- Rolnictwo polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019 .
- Rolnictwo polskie i UE 2020+ .
Na okł. Program wieloletni 2015-2019.
Bibliogr. s. 147-156.
9788376585789
Unia Europejska a Polska--handel Handel zagraniczny--Polska--21 w. Przemysł rolno-spożywczy--konkurencyjność--Polska--21 w. Żywność--handel--Polska--21 w.