000 | 00608nam a2200205uu 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | WSFiZ05 | ||
008 | 230618s2004 | g |||| || | | ||
020 | _a8391400883 | ||
041 | 0 | _apol | |
100 | 1 | _aPalich, Piotr | |
245 | 1 | 0 |
_aZarys technologii żywności i towaroznawstwa / _cPiotr Palich, Aneta Ocieczek. |
260 |
_aBydgoszcz : _bWydaw. Uczelniane Wyższej Pomorskiej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa, _c2004. |
||
300 |
_a224 s. ; _c24 cm. |
||
504 | _aBibliogr. | ||
650 | 9 | _aŻywność | |
650 | 9 | _aTowaroznawstwo | |
700 | 1 | _aOcieczek, Aneta. | |
920 | _a83-914008-8-3 | ||
942 |
_2z _cK |
||
999 |
_c29538 _d29538 |