000 | 01830nam a2200265uu 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BWSzFiZ10 | ||
008 | 230618s2009 | g |||| || | | ||
020 | _a9788376580852 | ||
041 | 0 | _apol | |
245 | 0 | 0 |
_aEkonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Grażyny Morkis ; aut. Jadwiga Drożdż [et al.]; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy. |
260 |
_aWarszawa : _bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, _c2009. |
||
300 |
_a125, [3] s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
490 | 1 |
_aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; _vnr 157 |
|
500 | _aPracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu Monitorowanie efektów ekonomicznych rozwoju systemów zapewnienia jakości i ich wpływu na konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej. | ||
650 | 9 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xekonomika _zPolska _yod 2001 r. |
|
650 | 9 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xzarządzanie _zPolska _yod 2001 r. |
|
650 | 9 |
_aZarządzanie jakością _zPolska _yod 2001 r. |
|
700 | 1 |
_aMorkis, Grażyna. _eRed. |
|
700 | 1 | _aDrożdż, Jadwiga. | |
700 | 1 |
_aSeremak-Bulge, Jadwiga. _eOprac. |
|
710 | 0 |
_aInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej _aWarszawa _bPaństwowy Instytut Badawczy |
|
830 | 0 |
_aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; _vnr 157 |
|
920 | _a978-83-7658-085-2 | ||
942 |
_2z _cK |
||
999 |
_c38037 _d38037 |