000 01830nam a2200265uu 4500
001 BWSzFiZ10
008 230618s2009 | g |||| || |
020 _a9788376580852
041 0 _apol
245 0 0 _aEkonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Grażyny Morkis ; aut. Jadwiga Drożdż [et al.]; konsultacja Jadwiga Seremak-Bulge ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
_c2009.
300 _a125, [3] s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
490 1 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
_vnr 157
500 _aPracę zrealizowano w ramach tematu: Monitorowanie oraz analiza polskiego łańcucha żywnościowego w zadaniu Monitorowanie efektów ekonomicznych rozwoju systemów zapewnienia jakości i ich wpływu na konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej.
650 9 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xekonomika
_zPolska
_yod 2001 r.
650 9 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xzarządzanie
_zPolska
_yod 2001 r.
650 9 _aZarządzanie jakością
_zPolska
_yod 2001 r.
700 1 _aMorkis, Grażyna.
_eRed.
700 1 _aDrożdż, Jadwiga.
700 1 _aSeremak-Bulge, Jadwiga.
_eOprac.
710 0 _aInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
_aWarszawa
_bPaństwowy Instytut Badawczy
830 0 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ;
_vnr 157
920 _a978-83-7658-085-2
942 _2z
_cK
999 _c38037
_d38037