000 01359nam a2200229uu 4500
001 BWSzFiZ10
008 230618s2010 | g |||| || |
020 _a9788376580951
041 0 _apol
100 1 _aKwasek, Mariola
245 1 0 _aTendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej /
_cMariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy,
_c2010.
300 _a128, [1] s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
490 1 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
_vnr 180
500 _aPracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.
504 _aBibliogr. s. 127-[129].
650 9 _aUnia Europejska
_xspożycie żywności
710 0 _aInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
_aWarszawa
_bPaństwowy Instytut Badawczy
830 0 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ;
_vnr 180
920 _a978-83-7658-095-1
942 _2z
_cK
999 _c39716
_d39716