000 | 01359nam a2200229uu 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | BWSzFiZ10 | ||
008 | 230618s2010 | g |||| || | | ||
020 | _a9788376580951 | ||
041 | 0 | _apol | |
100 | 1 | _aKwasek, Mariola | |
245 | 1 | 0 |
_aTendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / _cMariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy. |
260 |
_aWarszawa : _bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, _c2010. |
||
300 |
_a128, [1] s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
490 | 1 |
_aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; _vnr 180 |
|
500 | _aPracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi. | ||
504 | _aBibliogr. s. 127-[129]. | ||
650 | 9 |
_aUnia Europejska _xspożycie żywności |
|
710 | 0 |
_aInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej _aWarszawa _bPaństwowy Instytut Badawczy |
|
830 | 0 |
_aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; _vnr 180 |
|
920 | _a978-83-7658-095-1 | ||
942 |
_2z _cK |
||
999 |
_c39716 _d39716 |