000 01983nam a2200433uu 4500
001 BWSzFiZ17
008 230618s2016 | g |||| || |
020 _a9788376586489
041 0 _apol
080 _a339.137(438)
080 _a339.166.82(438)
080 _a339.56(438)
245 0 0 _aKonkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty.
_n(2).
_cred. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Katarzyna Łukiewska, Iwona Szczepaniak, Władysław Szymański, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
_c2016.
300 _a175, [3] s. :
_bil.(w tym kolor.) ;
_c24 cm.
440 0 _aMonografie Programu Wieloletniego ;
_vnr 38
490 1 _aRolnictwo polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019
440 _aMonografie Programu Wieloletniego ;
_vnr 38
440 _aRolnictwo polskie i UE 2020+
500 _aNa okł. Program wieloletni 2015-2019.
500 _aNa grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.
504 _aBibliografia, netografia na stronach 169-[176].
650 9 _aUnia Europejska
650 9 _aHandel zagraniczny
650 9 _aPrzemysł rolno-spożywczy
650 9 _aŻywność
651 9 _aPolska
700 1 _aSzczepaniak, Iwona.
_eRed.
700 1 _aAmbroziak, Łukasz.
700 1 _aBułkowska, Małgorzata.
700 1 _aJuchniewicz, Małgorzata.
700 1 _aŁukiewska, Katarzyna.
700 1 _aSzymański, Władysław.
700 1 _aTereszczuk, Mirosława.
710 0 _aInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
_aWarszawa
_bPaństwowy Instytut Badawczy
830 0 _aRolnictwo polskie i UE 2020+
920 _a978-83-7658-648-9
942 _2z
_cK
999 _c49936
_d49936