Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2).
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2).
red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Katarzyna Łukiewska, Iwona Szczepaniak, Władysław Szymański, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
- Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2016.
- 175, [3] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cm.
- Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 Rolnictwo polskie i UE 2020+ .
- Rolnictwo polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019 .
- Rolnictwo polskie i UE 2020+ .
Na okł. Program wieloletni 2015-2019. Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.
Bibliografia, netografia na stronach 169-[176].
9788376586489
Unia Europejska
Handel zagraniczny
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność
Polska
339.137(438) 339.166.82(438) 339.56(438)
Na okł. Program wieloletni 2015-2019. Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.
Bibliografia, netografia na stronach 169-[176].
9788376586489
Unia Europejska
Handel zagraniczny
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność
Polska
339.137(438) 339.166.82(438) 339.56(438)