WANS logo

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2).

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Katarzyna Łukiewska, Iwona Szczepaniak, Władysław Szymański, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. - Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2016. - 175, [3] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cm. - Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 Rolnictwo polskie i UE 2020+ . - Rolnictwo polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : program wieloletni 2015-2019 . - Rolnictwo polskie i UE 2020+ .

Na okł. Program wieloletni 2015-2019. Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.

Bibliografia, netografia na stronach 169-[176].

9788376586489


Unia Europejska
Handel zagraniczny
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność


Polska

339.137(438) 339.166.82(438) 339.56(438)