Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Katarzyna Łukiewska, Iwona Szczepaniak, Władysław Szymański, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2016.Description: 175, [3] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:- 9788376586489
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 50566/II-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z073456 | Nie do wypożyczenia | Z073456 |
Na okł. Program wieloletni 2015-2019.
Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.
Bibliografia, netografia na stronach 169-[176].
There are no comments on this title.