WANS logo
Image from OpenLibrary

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2). red. nauk. Iwona Szczepaniak ; autorzy Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Katarzyna Łukiewska, Iwona Szczepaniak, Władysław Szymański, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Language: Polish Series: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 | Monografie Programu Wieloletniego ; nr 38 | Rolnictwo polskie i UE 2020+Rolnictwo polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2016.Description: 175, [3] s. : il.(w tym kolor.) ; 24 cmISBN:
  • 9788376586489
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Książka Książka Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia 50566/II-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) Z073456 Nie do wypożyczenia Z073456

Na okł. Program wieloletni 2015-2019.

Na grzbiecie wyłącznie tytuł serii: Monografie Programu Wieloletniego nr 38.

Bibliografia, netografia na stronach 169-[176].

There are no comments on this title.

to post a comment.