Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce : (Record no. 37800)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01026nam a2200241uu 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | BWSzFiZ09 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 230618s2009 | g |||| || | |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788388537776 |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | poleng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce : |
Ciąg dalszy tytułu | praca zbiorowa = Tourism, recreation, hotel industry and gastronomy in the theory and practice / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera i Ewy Muchy- Szajek. |
260 ## - WYDAWCA | |
Miejsce wydania | Szczecin : |
Nazwa wydawcy | Wyższa Szkołą Hotelarstwa i Gastronomii : |
-- | Polskie Stowarzyszenie Naukowe Animacji Rekreacji i Turystyki, |
Data wydania | 2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 334 s. : |
Oznaczenie ilustracji | rys. ; |
Wymiary | 24 cm. |
440 #0 - STREFA SERII - FORMA DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł | Monografie, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 1895-1546 ; |
Numeracja | nr 5 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Turystyka |
Określnik rzeczowy | teoria i praktyka |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Rekreacja |
Określnik rzeczowy | teoria i praktyka |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Hotelarstwo |
Określnik rzeczowy | teoria i praktyka |
650 #9 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
Określnik rzeczowy | teoria i praktyka |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Tauber, Roman Dawid. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Mucha -Szajek, Ewa. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
920 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 978-83-88537-77-6 |
942 ## - POLE DODATKOWE (KOHA) | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Książka |
Wycofany | Zagubiony | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Sposób nabycia | Oznaczenie lokalizacji w formie kodowanej | Numer inwentarzowy | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Dział | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | Nie do wypożyczenia | Biblioteka WANS w Białymstoku | Biblioteka WANS w Białymstoku | Czytelnia | 29/10/2009 | w-323/09 | W | 40914 | 40914-1 T czyt. | Z053763 | 20/06/2023 | Z053763 | Książka |