Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Language: Polish Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010.Description: 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmISBN:- 9788376580951
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Książka | Biblioteka WANS w Białymstoku Czytelnia | 42187-1 czyt. (Browse shelf(Opens below)) | Z058742 | Nie do wypożyczenia | Z058742 |
Browsing Biblioteka WANS w Białymstoku shelves, Shelving location: Czytelnia Close shelf browser (Hides shelf browser)
Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.
Bibliogr. s. 127-[129].
There are no comments on this title.