WANS logo
Image from OpenLibrary

Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej / Mariola Kwasek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.

By: Contributor(s): Language: Polish Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 180Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej-Państwowy Instytut Badawczy, 2010.Description: 128, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmISBN:
  • 9788376580951
Subject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)

Pracę zrealizowano w ramach tematu: Miejsce polskiego rolnictwa na globalnym rynku żywnościowym w zadaniu Wpływ procesów globalizacji na rozwój polskiego rolnictwa i wsi.

Bibliogr. s. 127-[129].

There are no comments on this title.

to post a comment.